martes, 4 de mayo de 2010

"El referèndum de la Diagonal és un exemple de democràcia del futur"

De nuevo los políticos son noticia. No la política, sino aquellos que deberían, a través de ella, servir a los ciudadanos que los han votado para que cumplan su mandato. Y no siempre es así, es más, en los últimos años la idea de que vivimos en en un estado del bienestar, ya no se lo creen ni aquellos más optimistas de nosotros.

Foto: Jordi Hereu / Público del 25 de abril de 2010
Alcalde de Barcelona. Els vents de canvi polític bufen en contra seva. Sap que en la consulta de la Diagonal es juga part del seu futur, però, insisteix, la seva principal preocupació és mantenir la cohesió social a la ciutat.

És poc interessant tenir un alcalde que ajuda a convertir Barcelona en una obra gegantina i eterna. Quan acabaran totes les que estan en marxa des de fa anys i panys? A qui l'interessa que la Diagonal es converteixi en un parany tipus ratera? Ha copsat "la opinió de la sensibilitat ciutadana", per prendre aquesta quasi decisió, quan, possiblement, ja no hi sigui al càrrec a la propera legislatura? Espero que la rauxa la dediqui a altres coses i no ha inventar trasbalsos ciutadans. I apliqui el seny per anar cercant altra feina que li pugui devenir més propicia, com la d"inventor de projectes impossibles, és a dir, utòpics. Potser les Olimpíades d'Hivern?

No hay comentarios: