miércoles, 2 de marzo de 2011

De nou, la dreta més neocon ens visita amb la intenció de perpetuar-se. Els deixarem tranquils?

http://www10.gencat.cat/gencat/AppJava/cat/actualitat2/2011/10302plademesuresurgentsperalasostenibilitatdelsistemasanitari2011.jsp



De vies ja en tenen. La qüestió surgeix quan han de decidir on i com les posen. Aquí hi ha la discusió eterna.
Sabran, a la fi, fer-ho? O faran casernes pels pobres mossos?
Hospitals, segur que no en faran, no sigui que la gent els utilitzi i es dispari la despesa.
Ah, deuen ser per fer centres privats per a les mútues!
Em pregunto si la conselleria de salut és això, una conselleria amb tots el ets i uts, o bé s'ha convertit en una ONG de la caritat. M'arriba a l'ànima el fet de millorar l'ús responsable dels serveis per part de la ciutadania. Un cop més, els servents, així ens tracten, som responsables de la ineficiència d'una administració com l'actual, que no se n'assabenta del que es porta entre mans i ens intenta vendre el contracte amb una mútua privada. Per descongestionar la pública, diuen cínicament.

I per anar donant color a la cosa pública ineficient i ineficaç, no pels professionals de la salut, sinó pels camàndules de la política, esmercen els seus esforços majúsculs per aplicar un "model" (serà primavera - verano com a les passarel•les?) de gestió (?) clínica de les llistes d'espera, basat en la urgència. O, no! Tenia raó la Mafalda quan deia què ràpid es confon l'important amb l'urgent.

La discreció a l'hora d'avaluar, serà per mirar-se-la amb estimació profunda, del contrari ens afartarem de veure, un cop més i més, els favoritismes i les entrades i sortides per les "cuines" dels hospitals. I si no, al temps. Quina por!

De veritat no ho saben fer millor?

No hay comentarios: