miércoles, 30 de junio de 2010

...i jo amb aquests pèls!

Foto: Ramon Massaguer
"Excarcerats Millet i Montull, a l'entendre que no poden influir en més testimonis de la causa. Altres imputats pel cas de l'hotel del Palau són el gerent d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon Massaguer, i l'arquitecte Carles Díaz."


Es broma,oi? Estic fart de sentir dir "els saquejadors confessos del Palau" i els deixen anar! Clar que la corrua de gent que haurien d'acompanyar-los no ha de ser menystinguda. S'aclarirà algun dia aquesta mena de embolic corrupte?


Fa uns anys el Sr Massagué ja pensava coses com aquestes en el Govern de CiU. Després aniria a l'Ajuntament de Barcelona. "Canvi de cromos" com moltes vegades.

"...Tanmateix, el fet que la demanda de serveis sanitaris creixi molt més ràpidament que la capacitat de finançament públic d'aquesta demanda ens obliga a avançar en les línies de reflexió i d'anàlisi següents sobre el paper de les entitats d'assegurança privada en el nostre sistema sanitari:

1 . Mecanismes d'incentivació de l'assegurança alternativa, ja sigui per mitjà d'una major desgravació fiscal o del trasllat a l'entitat asseguradora de l'actual cotització a la Seguretat Social, tot subvencionant la quota que el ciutadà paga en concepte d'assegurança sanitària privada.

2 . Definició de la cartera de serveis del SCS, per tal d'orientar el mercat d'assegurança voluntària de la població per a tots els serveis no coberts per l'asseguranca obligatòria. Aquesta opció de complementarietat, que es pot interpretar com a coparticipació voluntària de l'usuari en el finançament de la sanitat, permet garantir la universalització i l'equitat en l'accés de tota la població als serveis sanitaris i, alhora, garanteix l'entrada de més recursos -via finançament privat de l'usuari- al sector de la sanitat per afrontar aquest creixement de la demanda sanitària."

No hay comentarios: