sábado, 22 de noviembre de 2008

MOBILITZACIÓ CONTRA EL PLA DE BOLONYA




A vegades, és meravellós evocar alguna art del nostre passat. D'altres, és delirant. Avui, segle XXI, el Rector de la U de Barcelona ha autoritzat als Mossos d’Esquadra a entrar a la Universitat.

Fantàstic! En contra de tota ètica, i després de l'exemple demolidor, fa ja uns quants decennis, de l'Ínclit Rector García - Valdecasas (1), el actual ha autoritzat a entrar, en aquest cas, forces repressives, a trencar no sé quines cadenes o andròmines semblants. Tota una lliçó de democràcia i "savoir fair".

Ni la dimissió demana ningú. Tothom mirant-se el melic.

Tants anys, tanta semblança. Aquesta és l'esquerra per la qual hem lluitat tants una part important de la nostra vida?

Quina vergonya..., quina frustració!!!

(1)El rector Valdecasas era un hombre fiel a su época. De convicciones firmes, depuró en los 60 a muchos brillantes universitarios -profesores y estudiantes- que se vieron obligados a posponer sus estudios por haber fundado un sindicato contrapuesto al oficial SEU. El balance de aquella represión fue de 266 alumnos y 69 profesores expulsados, entre los que se contaban personas de la categoría de Ernest Lluch, Jordi Solé-Tura, Evaristo Manzano o Miquel Roca.Los vicerrectores Martin de Riquer y Entrena Cuesta presentaron su renuncia. (ROGER JIMENEZ , El Mundo, 25 de enero de 2005

No hay comentarios: