martes, 8 de enero de 2013

Unió busca el pacte per no arribar a judiciLa fiscalia i les defenses del cas Pallerols ultimen un pacte in extremis per no arribar a judici. Els sis acusats, alguns d'ells exdirigents d'Unió, s'enfronten a penes d'entre set i onze anys de presó. (Segons el Diari ARA del 8 de gener de 2013)

Encara recordo les fotografies de "el Lute", amb les faccions desfigurades per les pallisses de la guàrdia civil. Per ser un "roba gallines". I com ell, d'altres molt semblants, apallissats per les "forces d'ordre públic". També és mala sort néixer en un entorn desfavorit, no com els d'aquest malfactors, el judici dels quals s'ha ajornat tota una dècada. I no s'ha acabat. Encara es permeten la frivolitat, uns i altres, de negociar, com si estiguessin en un zoco, la "pena" de cadascú d'ells, no sigui que causi alarma social i així s'eviti "l'impacta mediàtic". Estic convençut que de lleis hi ha moltes i molt severes, però de justícia, sembla ser, només hi ha dos: la dels que poden pagar-se la i les d'aquells que no tenen on caure morts.
Aquest no és el signe del meu temps ni ho serà mai, malgrat el desfici al que ens estan abocant aquesta colla d'indocumentats "roba gallines" de luxe.

No hay comentarios: