sábado, 24 de marzo de 2012

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha defensat que, tot i que les llistes d'espera han augmentat un 42%, ho han fet per sota de més del 60% que el departament de Salut havia previst.

El Sr. Ruiz esperava un increment del 60% de creixement en les llistes d'espera i "sols" ha estat del 42%. Ostres, quin èxit, quan les llistes d'espera, quan aquest conseller va accedir al càrrec, eren d'un percentatge molt inferior.
El Dr. Vilardell, actual president del Col·legi de Metges de Barcelona i al que conec des de fa molts anys, és un professional dedicat a la medecina des de sempre i me'l crec. Al que no em crec, ni per casualitat, és al Sr Ruiz. Com és d'esperar, us ho dic amb "il•lusió", fent país i amb la certesa de que si ens féssim tots d'una mútua, deixaríem de donar la barrila al Sr. Ruiz, al Sr. Mas, al Sr. Menys i a tota la corrua d'inútils que han professionalitzat la política sense més mèrits que ser d'allà on són, és a dir de casa de cada un d'ells. És el que té ser burgès de tota la vida, que tenen tots una assegurança privada, faltaria més! I la resta de la colla, a què espereu per fer-vos burgesos delirants?

No hay comentarios: